Közérzet · 2018.11.10.

NYOMTASSTEIS – Szemét, luxusautók, stadionköltség

Politikai és pénzügyi játszmák lehetetlenítik el a szemétszállítást. Kívülálló számára nehezen érthető, hogyan történhet meg az, hogy egy állami cég nem fizeti ki a munkát, amelynek kiszámlázására és koordinálására létrejött. Hogyan tartozhat nem egy, nem két – jellemzően önkormányzati fenntartású – vállalkozásnak, akár egy évig is, és tarthat vissza milliárdokat ugyanez az állami cég? Ez a friss Nyomtass te is! egyik fő témája.

Megnövelte jármű-beszerzési keretét a kormányzati központ. Ki nem találnák, hogy mivel indokolják. Bizony, a rendkívüli migrációs nyomás miatt ugrott meg 13 milliárddal a számla. Az összeg nagy részét felső-középkategóriás kocsikra költik. Magyarul: megint hülyének néznek minket.
Ötszörösére nőttek a Puskás stadion felújításának költségei. Elképzelhető-e olyan, hogy egy család 25 millió forintból szeretne egy házat felépíteni, de a végén azt mondja nekik a kivitelező, hogy bocsánat, ez 125 millió lett? Nos, az állami beruházásoknál nincsen felső határa a lopásnak.
Kérjük, nyomtassa és terjessze ön is – ha tudja! innen letöltheti.


 


[fbcomments]