Szórakozás / Életmód · 2018.11.10.

BAKONY EXPO – Vonzó családi program az arénában

Vásárolj magyar terméket, vásárold a helyit! – ez a szlogen egyre nagyobb teret hódít mindenfelé. A gondolat évről évre visszaköszön a régió legnagyobb kulturális- és gasztrofesztiváljainak egyikén, a Bakony Expon is.

Az idén ötödször megrendezett esemény 141 standdal és sok színes programmal várja az érdeklődőket az arénában.


A pénteki nyitónapot nem túl szerencsés módon egy szombati munkanap követte, de mint a szervezőktől megtudtuk, nem akarták emiatt a rendezvény időpontját módosítani. Kora délután már így is ötezer fölött volt a látogatói létszám, és bizonyára vasárnap is sokan választják majd családi programnak az expót. (Részletes információk itt.)

A gasztroudvarban ínycsiklandó illatok csábítják el az embert, miközben a színpadon egymást követik a táncos-zenés produkciók. A nagy sátor melletti szabad téren főleg a gyerekeket kötik le a kisállat-bemutató, a kézműves foglalkozások és az ügyességi játékok, míg a felnőttek az aréna küzdőterén felállított standok között szédülnek el a sokféle finomság és míves termékek láttán. Sokan már a karácsonyi ajándékozásra gondolva vásárolnak, de az élelmiszerek gazdag kínálatának is nehéz ellenállni.

A Bakony Expo híre mostanra messze túlterjed a régió határain, és ez nem meglepő. Egy jól kitalált és profin megszervezett rendezvényről van szó, ahol a termelők és a kézművesek személyesen mutathatják be portékáikat, találkozhatnak a vásárlókkal, felmérhetik az igényeket és közvetlen visszajelzést kapnak. Így születik meg az a bizalom, amiből hosszú távon mindenki profitál.

(A galéria bármelyik képre kattintva kinyílik.)


[fbcomments]