Közérzet · 2017.09.25.

PÁLYÁZAT – A legjobbakat a Szaléziánumban állítják ki

A Szent László-év alkalmából a Szaléziánum rajz- és képzőművészeti pályázatot hirdet, amelyre bármely kézműves technikával készült alkotást és bármilyen technikával készült rajzot várnak október 10-ig. A beérkezés sorrendjében az alkotások mindegyikét bemutatják a saját Facebook-oldalukon, a legjobbakat pedig a Szaléziánum épületében fogják kiállítani.

Pályázni az alábbi korcsoportokban lehet egyénileg és csapatokban: 1. kategória: óvodás korosztály, 2. kategória: 1–2. osztály, 3. kategória: 3–4. osztály, 4. kategória: 5–8. osztály, 5. kategória: középiskola.


Az egyének 1 darab A4-es, a közösségek, csapatok, osztályok pedig 1 darab A3-as méretű alkotással pályázhatnak. Ezeken fel kell tüntetni az alkotó nevét, életkorát, iskoláját, elérhetőségét (cím, telefon, e-mail), valamint a pályamunka címét/megnevezését és a felhasznált anyagokat. Közös pályázók esetén a közösség nevét, pontos címét, telefonszámát, e-mail-címét és a csoport szakmai vezetőjének nevét.

[stextbox id=”grey”]

Az alkotásokat személyesen a nyitvatartási időben, illetve postai küldeményben lehet eljuttatni a következő címre: SZALÉZIÁNUM 8200 Veszprém, Vár u. 31.

Részletes pályázati kiírás és további információ: www.szalezianum.hu.

[/stextbox]


[fbcomments]