Közérzet · 2021.02.16.

FORGALMIREND-VÁLTOZÁSOK – Mi indokolta, ki kezdeményezte?

Veszprémben az elmúlt időszakban jelentős közlekedési, forgalmirend-változások történtek elsősorban a 6. számú egyéni választókerületben, de változott a forgalmi rend a Hunyadi utcában is.

Hartmann Ferenc, az MSZP–LMP–Párbeszéd önkormányzati frakciójának vezetője ezzel kapcsolatban levelet írt Porga Gyula polgármesternek, amelyben tájékoztatást kért arról, hogy mi indokolta a jelentős változtatások bevezetését, azokat ki kezdeményezte. Kérte, hogy amennyiben a változásokat megelőzően készült felmérés, történt szakmai javaslattétel, az ezzel kapcsolatos anyagokat küldje el a képviselőcsoport számára.


Levelében hangsúlyozta: Tekintettel arra, hogy a lakosok, a közlekedők sok helyen (nem mindenhol) rossznak tartják a változtatásokat, képviselőcsoportunk azt kezdeményezi, hogy a városi honlapon biztosítsunk lehetőséget arra, hogy az érintettek észrevételeiket, javaslataikat megfogalmazhassák és beküldhessék, amelyek figyelembevételével módosítani, korrigálni lehetne a szükséges pontokon, helyeken.”


[fbcomments]