Szórakozás · 2020.11.20.

KÖNYV – Mindörökké Jóbarátok

A Mindörökké Jóbarátok – Az epizódok története 25 éves jubileumi kiadás az egyetlen hivatalos epizódkalauz a rajongásig szeretett tévésorozathoz.

Hat fiatal New Yorkban: lakótársak, haverok – a recept azonnal klasszikussá vált, és tucatszámra készítették a hasonló szituációs komédiákat, még jóval a Jóbarátok hőskora után is.

Szerelmek, szakítások és feledhetetlen heccek – a többi program közelébe se ért ennek az ikonikus sikernek, amelyből szállóigék sokasága híresült el.

Igazi kulturális cunami volt ez, amely kapásból gigasztárrá tette az összes szereplőt.

A nézők tíz évadon keresztül lebilincselve figyelték, hogyan éli meg Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler és Joey húszas és harmincas éveit, hogyan barátkoznak, hogyan szembesülnek saját ambícióikkal és persze azt, hogy mekkora adag szarkazmussal vesznek körül minden egyes történést.

A Mindörökké Jóbarátok dokumentálja a díjak sokaságával – négy Emmy, tizenegy People’s Choice és a legjobb alakításért járó Golden Globe Jennifer Anistonnak – kitüntetett műsor forgatását és egyes epizódjait.

Flashbackszerű nosztalgia és bennfentes információk: a rajongók mindent megtudhatnak arról, hogyan született meg minden idők legizgalmasabb tévéműsora Monica és Rachel lakásában és a Central Perkben.

A kötet tartalma:

a száz legnépszerűbb epizód egyenkénti leírása,

végig színes fotókkal illusztrált,

pillantás a kultikus, legkedvesebb epizódok színfalai mögé,

exkluzív képanyag a gyártó Warnertől,

vadonatúj interjúk a műsor készítőivel, Marta Kauffmannal, David Crane-nel, a díszlettervező John Shaffnerrel és másokkal.

A Mindörökké Jóbarátok a 21. Század Kiadó gondozásában, Magyari Andrea fordításában jelent meg, és itt megrendelhető.

jobaratok_ads_negyzet_4

 


Hozzászólások

A hozzászóláshoz jelentkezzen be Facebook-fiókjába!