Közérzet · 2018.01.04.

HOLLYWOODOO – Adomány a koraszülötteknek

Fontos eszközt vásárol a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány abból a pénzből, amelyet a Hollywoodoo zenekar tagjai gyűjtöttek az együttes jótékonysági akciójának keretében.

A 23 éves Hollywoodoo zenekar legújabb lemeze – Végre! címmel – tavaly ősszel jelent meg. A lemez borítóját, amely egy szívmonitoron megjelenő szabályos szívritmust ábrázol, Debreczeny Miklós tervezte. A borítóból készült molinót a zenekar árverésre bocsájtotta, és a minapi veszprémi lemezbemutató délutánján átadta a legmagasabb összeget felkínáló cég képviselőjének. Az A1–Sped Nemzetközi Szállítmányozó és Szolgáltató Kft. mellett a Four Gates Hungary Kft. és a zenekar néhány barátja ajánlotta fel pénzbeni támogatását az alapítványnak, valamint a Hollywoodoo is a lemezbemutató koncert bevételének egy részét. Így végül kétszázezer forintot utaltak a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány számlájára.


A koraszülöttek számára pótolhatatlan az anya jelenléte és az anyatej, de óriási segítség az anyatej fejőgép és az ehhez tartozó steril eszközök is – mondta a kis ünnepségen az alapítvány kuratóriumának tagja, dr. Tenk Tamás. – Ezért egy ilyen eszközt vásárolunk a felajánlásból.


[fbcomments]