Közérzet / Kultúra · 2020.08.25.

ÉLŐ BESZÉLGETÉS – Géczi–Likó–Veiszer online

Veiszer Alinda beszélget Géczi Jánossal és Likó Marcellel augusztus 27-én, csütörtökön 18 órától a legnagyobb közösségi média felületén. A beszélgetés online követhető.

Géczi János József Attila-díjas író és képzőművész, egyetemi oktató. Likó Marcell zenész, énekes, a Vad Fruttik zenekar frontembere. A veszprémi éjszakai egyetem előadás-sorozatán találkoztak először, ahová János hívta meg a zenekart zenélni, beszélgetni. Az első találkozást továbbiak követték, majd A Bunkerrajzoló – Likó Marcell-élettörténet-rekonstrukció című kötet. Ma már rendszeresen dolgoznak együtt Marci dalszövegein. Barátok lettek.
Géczi János tavaly A tenyérjós című regénnyel jelentkezett, novemberben pedig A rózsa labirintusa – Egy örök jelkép nyomában című kultúrtörténeti munkája jelenik meg az Athenaeum Kiadó gondozásában. A Vad Fruttik 15. születésnapi nagykoncertjét a vírus miatt kénytelen volt 2021-re átszervezni.
A beszélgetésben Veiszer Alinda faggatja őket a megismerkedésükről, a közös könyvről, A Bunkerrajzolóból készült színdarabról, és minden másról is.


A beszélgetés a Facebookon élőben online követhető ezen a linken.

 


[fbcomments]