Szórakozás / Kultúra · 2020.05.21.

CSAK KÉT KATTINTÁS – Szavazzon a Pannon Várszínház kisfilmjére!

Van élet a szobafogság után – készülj a következő évadra! címmel a StageHive Kft. videópályázatot írt ki, amelyre a Pannon Várszínház A Szép, a Szende és a Szeleburdi című kisfilmmel nevezett.

Csak két kattintás, amivel a nézők, olvasóink növelhetik az esélyét annak, hogy a Pannon Várszínház művészei nyerjék meg a pályázatot. A voksok két héten át, június 3-án éjfélig adhatók le a StageHive honlapján(Egy IP-címről egy videóra egy szavazat adható le.)


A színház rövid videója ezen a linken érhető el.

A Van élet a szobafogság után – készülj a következő évadra! StageHive videópályázat részletei: a StageHive Kft. 800 ezer forint összdíjazású pályázatot írt ki a 2020/2021 évadban megvalósuló előadó-művészeti projektre (előadás, koncert, performansz, stb.). A pályázat célja a karanténidőszak okozta forráshiány enyhítése, a magyar nyelvű (magyarországi és határon túli) előadóművészeti szakemberek megsegítése. Ötszázezer forint díjazásban részesül a felületen leadott, legtöbb közönségszavazatot elérő videó, háromszázezer forint díjazásban részesül a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb videó.

pályázat.barbi.11b2


[fbcomments]