Közérzet · 2019.05.15.

VVHHFE – Versenyek, szórakozás, finom falatok

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete 11. alkalommal hívja a veszprémieket családi, egészség-, környezetvédelmi és sportnapjára május 18-án, szombaton a Kolostorok és Kertekbe, ahol főzőversenyt is rendez.

A résztvevő gyerekek gyülekezője és regisztrációja 8 órától lesz a helyszínen, 10-kor Ovádi Péter országgyűlési képviselő nyitja meg a rendezvényt és Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesületének elnöke köszönti a megjelenteket.


A versenyek alatt a sátrakban dr. Bujdosó László drogokkal kapcsolatos és mentálhigiénés előadást tart, dr. Strenner Zoltán fogorvos a fogápolásról, Kesmárki Enikő és Pigler Gréti az egészséges táplálkozásról és az életmódváltásról beszél, Szemes György pedig bemutatja a Bemer-terápiát.

A színpadon 10.20-tól egymást váltják a fellépők: a Kanga Training csoport, Kovács Anita, az egyesület Ki mit tud?-versenyének győztese, Hatás Andrea és énekescsapata. 11 órakor kezdődnek a Jendrassik–VVHHFE, illetve az Ipari–VVHHFE kispályás focimérkőzések. A vetélkedők eredményhirdetésére 13 órakor sorakoznak fel a csapatok, ezt követőn a Summer Band zenél. A főzőverseny eredményhirdetése 14.10-kor kezdődik. A folytatásban a Street–Stars Dance Show, Simon Csilla hastáncbemutatója, a litéri Zöldág néptáncegyüttes, a Tündérkert Daloló a színpadon. A színes programok sorát 17 órakor a Pannon Várszínház két művészének, Kovács Ágnes Magdolnának és Molnár Ernőnek a fellépése zárja.

A főzőversenyen 18 csapat méri tudását. A látogatók 1000 forintos kóstolói jeggyel bármelyik, a számukra szimpatikus csapattól vásárolhatnak egy tál finomságot. A kóstolói jegyekből befolyó összeget az egyesület a hátrányos helyzetű fiatalok segítésére fordítja. A rendezvényt rengetegen támogatják, hisz jót tenni könnyű, ha sokan segítenek. A versenyen legjobban szereplő csapatok ajándékait is támogatók adják.


[fbcomments]