Közérzet · 2020.09.13.

VVHHFE – Ismét jól sikerült a családi nap és a főzőverseny

Ismét jól sikerült a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete családi napja és főzőversenye, habár érthető okok miatt a megszokottnál jóval kevesebb résztvevővel zajlott a rendezvény a VSC Jendrassik–Venesz Technikum udvarán.

A korábbi években májusban és a Kolostorok és kertek rendezvényhelyszínen, a koronavírus miatt azonban csak most és egy zárt helyen, az iskola udvarán várta a diákokat és a főzőcsapatokat az egyesület. Ennek ellenére és a remek időnek köszönhetően jó volt a hangulat a helyszínen: a diákok több számban versenyeztek, a csapatok finom ételeket főztek a bográcsokban, a színpadon pedig szinte egész nap egymást váltották a fellépők.


Az egyesület elnökének, Molnár Rolandnak köszönhetően volt alapanyag a főzéshez, finom csirkepaprikást kaptak a diákok és a segítők és ajándékot a legjobb főzőcsapatok, a legügyesebb diákok, illetve az egyesület focicsapata, amely ismét legyőzte az iparis aranylábúakat.

A rendezvény teljes bevételét az egyesület hátrányos helyzetű fiatalok támogatására fordítja, mert jót tenni könnyű, ha sokan segítenek.

(A képgaléria bármelyik fotóra kattintva kinyílik.)


[fbcomments]