Közérzet · 2017.10.19.

NYOMTASSTEIS – Veszprémi verzió

Megjelent a Nyomtass te is! című miniújság veszprémi változata. Mostantól a civilek által szerkesztett és önkéntesek segítségével terjesztett független lap 4. oldalán hétről-hétre megyei híreket olvashatnak majd azok, akikhez eljut. Olyanokat, amelyeket a kormányzati sajtó szeretne elhallgatni előlünk.

A néhány hónapja indult kezdeményezés elképzelése egy otthon is kinyomtatható kis újság országos szinten történő terjesztése. A hetente frissülő tartalommal jelentkező lap nem a kormány közeli média tartalmát szajkózza, éppen ellenkezőleg azt olvashatjuk benne, ami másutt aligha jelenhetett meg.  A Nyomtass te is! mind  népszerűbb, mind szélesebb körben terjed. Van rá igény, az agymosásnak is beillő kormányzati hírözön ellensúlyozására, a teljes körű tájékoztatásra.


Ha valaki otthon szeretné nyomtatni, akkor a www.nyomtassteis.hu vagy a „nyomtassteis” facebook oldalról letöltheti az aktuális lapszámot, és azt egy A/4-es oldal két oldalára nyomtatja ki. Ha a papírt félbe hajtja, akkor már kezében is van a kis újság, amelyet maga is tovább terjeszthet. Ha Ön is csatlakozni szeretne a Nyomtass te is! csapatához, és terjesztené Veszprém megyében a kiadványt, akkor jelentkezzen a veszprem.nyomtassteis@gmail.com email címen.


[fbcomments]