Közérzet · 2019.02.07.

NYOMTASSTEIS – Február 10-én összellenzéki tüntetés lesz a Várban

A turaiak kedvelik a Nyomtass te is!-t, civilek pályázhatnak, február 10-én összellenzéki tüntetés lesz a Várban. Ezek a Nyomtass te is! legfrissebb számának fő témái.

Közvélemény-kutatás: a turaiak kedvelik a Nyomtass te is!-t. A Nyomtass te is! hetilapot hat héten át bedobtuk minden Turán élő család postaládájába. Ezt követően készített felmérést tavaly év végén a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet. Arra voltunk kíváncsiak, hogyan fogadták az újságot, beszélgettek-e arról, amit a lapban olvastak, illetve szeretnék-e továbbra is rendszeresen megkapni.

Kampányszervíz civil szervezeteknek – PÁLYÁZZANAK ÖNÖK IS! Most minden segítséget megkaphatnak tőlünk ahhoz, hogy elérjék társadalmilag hasznos céljukat egy sikeres kampánnyal! Velünk menni fog!

Február 10-én összellenzéki tüntetés lesz a Várban. Orbán Viktor szokásos évértékelőjével párhuzamosan összellenzéki tüntetést szerveznek a parlamenti képviselettel bíró pártok, kiegészülve a Momentummal. Az Orbán várbéli irodája előtt demonstrálók később az Állami Számvevőszék épületéhez vonulnak.

Kérjük, nyomtassa, másolja, terjessze – ha tudja! A legfrissebb szám innen letölthető.

Ha segítségre van szüksége, írjon a csapatnak (info.nyomtassteis@gmail.com), vagy hívja őket telefonon (30 628 7485)!

 

 

Hozzászólások

hozzászólás