Közérzet · 2019.04.11.

NYOMTASSTEIS – Egészségügy, foci, sorosozás, Orbán-bánya

Az orvosi ellátás minőségéről, a folytatódó fociőrületről, a rendőri utánpótlás fogyásáról, a sorosozásra elköltött milliárdokról és az Orbán-bányáról is olvashatnak a Nyomtass te is! legfrissebb számában.

A többségnek lesújtó véleménye van a hazai orvosi ellátásról, alig valamivel kettes fölé értékelik a helyzetet a megkérdezett emberek – derült ki egy friss felmérésből.


Nem enyhül a focival kapcsolatos őrület. A magyar kormány egészen pontosan 3,9 milliárd forintból rendezne kiállítást Puskás Ferencről a róla elnevezett 190 milliárdból épülő stadionban.

Elképesztő ütemben fogy a rendőri utánpótlás: öt év alatt közel negyedére esett vissza az ország négy rendészeti szakközépiskolájába jelentkezők száma. A járőri állások mintegy negyede betöltetlen Budapesten, főleg az alacsony fizetés miatt.

Aki csak a kormány által működtetett vagy fizetett helyekről tájékozódik, az már napok óta rémületben élhet, ugyanis óránként riogatnak azzal, hogy hatalmas migránskaraván indul el Európa belseje felé.

Közpénzmilliárdokat költ a kormány a „butuska” magyar emberek felvilágosítására. Az elmúlt két év alatt 56 milliárdot szórt el a kormány a magyar állampolgárok naprakész „tájékoztatására”, hétköznapi nyelven megfogalmazva a sorosozásra.

A dolomit iránti „megnövekedett kereslet miatt” megtízszerezné a kitermelést gánti bányájában az Orbán Győző tulajdonában lévő Dolomit Kft. „Nemzetgazdasági érdekre való tekintettel” kiemelt fejlesztési területté nyilvánították a bővítést.

A Nyomtass te is! legfrissebb száma innen tölthető le. Olvassák, nyomtassák, terjesszék!

 


[fbcomments]