Szórakozás · 2017.06.03.

JÁTÉK – Átadtuk a nyereménykönyveket

Mindkét játékosunk, Farkasné Márti és Molnár Sándor is nagyon örült, hogy ők nyerték meg Klausz Melinda könyvét, amelyet maga a szerző adott át és dedikált nekik.

Az Utas és holdvilág antikvárium előtt adta át Klausz Melinda a Megosztok, tehát vagyok című legújabb könyvét két nyertesünknek. Adta magát a helyszín, hisz egyik nyertesünk Molnár Sándor, az antikvárium friss Gizella-díjas tulajdonosa. Másik nyertesünk neve sem teljesen ismeretlen olvasóink számára: Farkasné Márti még a Veszprém Kukac indulása utáni első nyereményjátékunkon vehetett át tőlünk egy kukacos bögrét.

Nemcsak számukra, de minden minden generáció képviselője számára hasznos olvasmány Klausz Melinda közösségimédia-szakember könyve. A Megosztok, tehát vagyok – Szakértői kérdések és válaszok a közösségi médiáról az ember életszakaszain keresztül mutatja be az új technológia jelentette kihívásokat, betegségeket, problémákat és megoldási módszereket. Esettanulmányokkal és tippekkel vezet végig az adatvédelemtől a közösségimédia-stressz szindrómán, az internetes zaklatáson át a like-csalásokig és a generációk közötti különbségek bemutatásáig. A kötet segítségével választ kaphatunk arra is, hogy miért ragaszkodnak a mostani gyerekek és fiatalok a közösségimédia-felületekhez, és bizony nekik már a digitális hagyatékukról is rendelkezniük kell…


[fbcomments]