Tech / Hasznos / Egyéb · 2022.12.14.

Ajándékozz igazán nőies laptopot kedvesednek karácsonyra

Ma már nemcsak a férfiak privilégiuma egy számítástechnikai eszköz, így egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet kedvesedet meglepni karácsonyra egy nőies laptoppal. 

A nők szeretik a szép holmikat, legyen szó ékszerről, ruhaneműről vagy bármi másról. A férfiak pedig szeretik a praktikus ajándékokat. Miért ne lephetnéd meg a barátnődet, feleségedet egy mutatós laptoppal? Puhatold ki a szokásait, finoman kérdezz rá, hogy elsősorban mire használná, aztán irány egy szaküzlet. Összeszedtük, melyek azok a szempontok, amiket laptopvásárlás előtt mindenképp mérlegelj, akkor is, ha ajándékba szánod.

Mitől lesz egy laptop nőies?

A hölgyek általában szeretik a finom, dekoratív holmikat, nincs ez másként a laptopok esetében sem. Az USAnotebook Dell Inspiron laptop kínálatában elegáns, egyéniséget kifejező, belépőszintű gépeket éppúgy találsz, mint prémiumkategóriás laptopokat, így nem lesz nehéz a megfelelő darab kiválasztása.


Elsődlegesen a felhasználás célja döntse el, hogy merre tovább, az ár-érték arány csak ezt követően kerüljön képbe, ahogy a külsőségekre vonatkozó kívánalmak is. Akkor okozhatsz igazi örömet, ha jól használható eszközt szerzel be, amivel nem lesz a megajándékozottnak gondja. 

Fontos aszerint is szelektálni a kínálatból, hogy milyen életkorú hölgynek szánod, hiszen egy tinilánynak, egy üzletasszonynak és egy nagymamának is más igényei vannak.

Hogyan válassz laptopot karácsonyra?

Az általános célú laptopok tökéletesek lehetnek iskolai feladatok elkészítéséhez, böngészésre, levelezésre, sorozatnézésre, de az internettel ismerkedő, az unokáival csetelő nagymamának is. Olyan laptopot válassz, amelyet telepített operációs rendszerrel adnak, hogy akár már karácsony este is használatra kész legyen. A 2-in-1 notebook jó választás lehet, hiszen kis méreténél fogva könnyen hordozható, ráadásul színválasztéka is egyedülálló, így igazán nőies darabra tehetsz szert.

Ha egy igazi gamerrel van dolgod, mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod, és egyáltalán nem mindegy, milyen vasat választasz, hiszen a legújabb játékok rendszerkövetelményeinek csak a nagyon felszerelt, modern eszközök felelnek meg. Érdemes bővíthető verziót választani, hogy a következő néhány évben szolgálni tudja a gazdája igényeit. 

Amennyiben a szerencsés hölgynek a munkájához vagy olyan hobbijához van szüksége laptopra, amely grafikai, tervező, képszerkesztő szoftvereket igényel, érdemes erősebb, megbízhatóbb gépet választani. Ilyen esetben az akkumulátor-üzemidő, az SSD sem elhanyagolható szempont a választásnál. Ezeknél a laptopoknál a szín sokadrangú tényező, a fekete mellett esetleg ezüst színűt választhatsz.

Hogyan teheted nőiessé a laptopot?

A hordozhatóság érdekében kiegészítheted az ajándék laptopot egy igazán nőies és minőségi laptoptáskával. Többféle alapanyag, méret, stílus és szín közül választhatsz, így valóban személyre szabhatod.

De egeret, billentyűzetet, hangszórót, fülhallgatót és pendrive-ot is választhatsz nőies színben és kivitelben.


[fbcomments]