Hasznos / Egyéb · 2023.09.14.

A LED-es fényforrások legjobbja

A világításipar területén rengeteg márka képviselteti magát, azonban nem mindegyik képes arra, amire a vásárlóknak szüksége van. A megbízhatóság, a megfelelő fényerő, a strapabíróság, valamint a minőségi anyaghasználat azok a szempontok, amiket a felhasználók figyelembe vesznek a választáskor. A LED-es fényforrásokkal ugyanis hosszú távra tervezünk, így nagyon nem mindegy, hogy mire adjuk ki a pénzünket. 

A LED-es fények használata

Ahogy telik az idő, egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság, a kevesebb szemét, valamint a minőségi anyaghasználat. Idővel lecseréltük az izzókat olyan LED-es fényekre, amelyek szinte minden területen tökéletesen megállják a helyüket, ráadásul sokkal tovább bírják, mint a régi típusok. Ott vannak az otthonunkban, az udvaron, a gyárakban, az irodákban, az épületekben, a bevásárlóközpontokban egyaránt. 

Az Elektrikstore.hu Osram termékei tényleg a TOP kategóriát képviselik. A több mint száz éves múlttal rendelkező cég a németországi Berlin városában alakult meg 1906-ban. A névválasztást sem bízták a véletlenre, hiszen két speciális anyagra utalnak benne, melyekre az izzószál gyártásához van szükség. Az egyik az ozmium, a másik pedig a wolfram. A Osram évtizedeken át a Siemens kötelékében próbált érvényesülni, egészen addig, amíg 2013-ben ki nem váltak belőle. Onnantól kezdve már Osram Licht AG néven működnek tovább. 

Milyen elvek szerint működik az Osram?

Vajon hogyan jutottak el odáig, ahol ma tartanak? Titok nincs, sok munka, fejlesztés és innováció repítette őket a nagyok közé. Az Osram mindig ügyelt arra, hogy az évtizedek alatt folyamatosan nyomon kövessék a technológia változásait, erre alapozva alkották meg a termékeiket is. Így nemcsak lépést tudtak tartani a versenytársakkal, de sok esetben ők maguk diktálták a tempót. 

Az elmúlt több mint száz év alatt a gyártó szinte végig a legjobbak között volt a világításipar területén, ami ma sincs másként. Ez főleg a tervezőcsapatnak köszönhető, akik minden egyes eszközt és kiegészítőt úgy alkotnak meg, hogy azok senkinek se okozzanak csalódást. 

Főleg akkor nem, amikor amúgy is kardinális kérdés a minőség és a megbízhatóság. A változatos körülményeknek való megfelelés szintén lényeges szempont, amit a német fejlesztői csapat folyamatosan figyelemmel kísér, ezért úgy alakítják át az eszközöket, ahogy arra az aktuális elvárások mentén épp szükség van. 

Milyen termékekkel foglalkoznak?

A fő húzótermékeik egyértelműen a LED-es fényforrások. Amint a LED bejött a köztudatba, és az emberek rájöttek, hogy mekkora előnye van annak, ha ilyen izzókat és világítást használnak, az Osram már ott volt, hogy kiszolgálja a keresletet. Legyen szó nappaliról, hálószobáról, fürdőszobáról, esetleg konyháról vagy éppen tárolóról, az Osram fényforrások bárhol megállják a helyüket. 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[fbcomments]