Hamarosan három olyan programot láthat a közönség, amelynek mindegyikében Likó Marcell a főszereplő. Az események szervezői: Likó Marcell és a Vad Fruttik együttes, Géczi János, az Atheneaum Kiadó, a Pannon Várszínház és a Veszprémi Programiroda Kft., a helyszín a Hangvilla.

Február 18-án, szombaton 17 órakor az épület kávézójában mutatják be Likó Marcell: Énekelt és el nem énekelt dalok című kötetét, amelyen részt vesz a szerző és a kötet szerkesztője, Géczi János.

A könyvbemutató után, 19 órakor A Bunkerrajzolót, a Pannon Várszínház produkcióját láthatja a közönség a színházteremben. Likó Marcell élettörténet-rekonstrukcióját Géczi János írta meg, a színpadi adaptációt Vándorfi László, Molnár Ervin és Lenchés Márton készítette el, az előadást Vándorfi László rendezte. A látványos, pörgős, mégis mély gondolatokat a felszínre hozó előadásban közel két tucat Vad Fruttik-szám hangzik el.

Február 24-én, pénteken este fél tízkor az Expresszóban a Vad Fruttik együttes koncertje zárja a sorozatot.

A könyvbemutatón a részvétel díjtalan, a színházi előadásra és a koncertre a Hangvilla jegypénztárában válthatóak jegyek.

Hozzászólások

hozzászólás