Közérzet · 2017.02.13.

NAPIVIDÁM – Jön, jön a tavasz!

Reggelenként még mínusz hatot mutat a hőmérő, de akárhogy is fagyoskodunk, azért érezni a levegőben, hallani a madarak énekén, hogy úton van már a tavasz. A VKSZ dolgozói szemmel láthatólag azon igyekeznek, hogy tiszta parkokkal, rendezett közterekkel fogadják a tündérlányt, amikor majd napsugaras pitypangkoszorúval a fején megérkezik.

Hétfőn készült fotónkon épp a Kossuth utca alján lévő dombocskáról gyűjtik össze és szállítják el az elhalt gallyakat, barnára aszott faleveleket, hogy a hosszú, hideg télnek nyoma se maradjon.


s. bonnyai

 [stextbox id=”grey”]Örülnénk, ha olvasóink is segítenének megtölteni tartalommal új rovatainkat, a NAPIMORGÓ-t és a NAPIVIDÁM-at. Várjuk rövid, frappáns észrevételeiket olyan, bosszantó vagy épp örömet szerző, mosolyt fakasztó dolgokról, amelyekbe jártukban-keltükben belebotlanak. Kérjük, fotózzák le, írjanak hozzá két-három mondatot (a szükséges nyelvtani korrekció jogát szerkesztőségünk fenntartja), írják alá a nevüket, vagy legalább a nevük kezdőbetűit, és küldjék el az info@veszpremkukac.hu címre. Alapelv, hogy a morgolódó észrevételek se legyenek személyeskedők, durván odamondogatósak, másokat megalázóak. Higgyék el, a finom irónia mindig jobban „betalál”, mint a goromba sértegetés. Dicsérni, örülni korlátlanul lehet![/stextbox]


[fbcomments]