Bár sokan borúlátók azzal kapcsolatban, hogy megbuktatható-e az Orbán-kormány, a számok mást mutatnak. Az ellenzék együtt sokkal erősebb, mint a Fidesz, és már két politikusa is népszerűbb a miniszterelnöknél. Nyomtatható, terjeszthető a Nyomtassteis legújabb száma.

A Nyomtassteis kezdeményezés egyetlen esetben működik: ha elegen leszünk olyanok, akik tényleg nyomtatnak és terjesztik is ezt az újságot. Csatlakozhat kicsiben és nagyban, lehetőségei, ereje szerint. Akkor is sokat tesz, ha csak egy-két példányt nyomtat ki és juttat el ismerősökhöz vagy ismeretlenekhez.

Az aktuális lapszámok internetes oldalunkról tölthetőek le. Aki úgy gondolja, hogy ezekről a hírekről másoknak is értesülniük kell, annak csak annyi dolga van, hogy több példányban kinyomtatja, lefénymásolja, és tovább terjeszti.

Arra is alkalmas ez a kiadvány, hogy a választások közeledtével megismertesse az országot azokkal az elképzelésekkel, amelyeket a jelenlegi kormányt leváltani szándékozó politikai erők ajánlanak. Ez a kis újság azonban nem egy párt lapja, hanem független civil kezdeményezés.

Kiváló eszköz azoknak a magánembereknek, akik úgy érzik, hogy ha változást akarunk, akkor tenni is kell valamit.

Ha valaki otthon szeretné nyomtatni, akkor a www.nyomtassteis.hu vagy a nyomtassteis Facebook-oldalról letöltheti az aktuális lapszámot és azt egy A/4-es oldal két oldalára nyomtatja ki. Ha a papírt félbehajtja, akkor már kezében is van a kis újság, amelyet maga is tovább terjeszthet. Ha ön is csatlakozni szeretne a Nyomtassteis csapatához és terjesztené Veszprém megyében a kiadványt, akkor jelentkezzen a veszprem.nyomtassteis@gmail.com e-mail címen.

Nyomtassa, másolja, adja tovább – vagy küldje tovább e-mailen!

A kis újság terjesztésének fontos eleme a személyes beszélgetés, így azok, akik csak az állam által elfoglalt hírforrásokból tájékozódnak, találkoznak más véleményekkel is. Ha tömeges mozgalommá tudjuk fejleszteni a kezdeményezést, akkor rövid idő alatt érezhetően ellensúlyozhatjuk a hatalom médiamonopóliumát.

Hozzászólások

hozzászólás