Categories: KözéletEgyéb

NYOMTASSTEIS – Mégsem volt béremelés az egészségügyben

Megjelent a Nyomtassteis 21. száma. Ha máshol nem, most olvashatunk arról, miként verte át a kormány a béremeléssel az egészségügyi dolgozókat, mekkorák a várólisták a kórházakban, hogy a Parlamentben is szó volt a királyszentistváni hulladéklerakó körüli mizériáról.

Az sem maradt ki a miniatűr újságból, hogy megszólalt Soros György, és bíróság mondta ki, hogy hazudik a kormány a nemzeti konzultációs kérdőívben. A Nyomtassteis kezdeményezés csak akkor fog jól működni, ha elegen leszünk olyanok, akik tényleg nyomtatnak és terjesztik az újságot. Bárki csatlakozhat, akkor is érdemes, ha csak egy-két példányt sikerül kinyomtatni és eljuttatni ismerősökhöz vagy bárkihez.

Hetente megjelenő kiadványról van szó, amelyben olyan hírek találhatók, amikhez a kormánypropagandát olvasva nem lehet hozzájutni. A kiadványt már félszáz településen terjesztik.

Pápai Gábor karikatúrája

 

Ha valaki otthon szeretné nyomtatni, akkor a www.nyomtassteis.hu vagy a nyomtassteis Facebook-oldalról letöltheti az aktuális lapszámot, és kinyomtathatja egy A/4-es oldal két oldalára. Ha a papírt félbehajtja, akkor már a kezében is van a kis újság. Ha csatlakozna hozzánk, terjesztené Veszprém megyében a kiadványt, akkor jelentkezzen a veszprem.nyomtassteis@gmail.com e-mail címen.

A veszprémi kiadvány itt érhető el.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago