Szórakozás · 2017.04.21.

NYÁRI TÁBOROK – Művészet, túrázás, kutyázás

Ismét több nyári táborozási lehetőséget ajánlunk a gyerekeknek. Hívja őket Gombrich mester, a megyei múzeum, a felsőörsi kutyás tábor és a Csalán Egyesület.

Gombrich mester művészeti tábora egyhetes művészeti kalandozásra hívja a 6–14 éveseket július 3-ától 7-éig tartó napközis táborába, amelynek a helyszíne még szervezés alatt áll. A tábor öt napja alatt tanodai foglalkozások és szabadtéri programok, köztük művészettörténet, vizuális nevelés, alkotásmódszertan, különleges művészeti technikák kipróbálása, múzeum- és galérialátogatások, műterem bejárás, veszprémi séták (Laczkó Dezső Múzeum, Szaléziánum, Művészetek Háza, Böbe Majom Tanodája Oktató- és Kiállítóház), kreatívan fejlesztő és csapatépítő játékok várják a gyerekeket.


A tábor díja 30 ezer forint, testvér-tanodás kedvezménnyel 25 ezer forint fejenként. Az ár tartalmazza a tanodai foglalkozás alapanyagait, a kiállítóhelyekre szóló belépőjegyeket, a tárlatvezetések, foglalkozások díját, valamint a meleg ebédet és a napközbeni frissítőket.

További információk és jelentkezés Hajdu Franciska tanodavezetőnél: 30 560 96 05 és franciska.hajdu@gmail.com.

A megyei múzeum sok érdekes foglalkozással várja a gyerekeket

A megyei múzeum sok érdekes foglalkozással várja a gyerekeket

Ha szívesen megismerkednél a Laczkó Dezső Múzeum kiállítóhelyeivel, ha érdekel a múzeumban folyó munka, ha szeretnéd játékos formában bővíteni ismereteidet a népi kultúráról, játékokról és mesterségekről; történelemről, régészetről, művészetekről, ha 913 éves iskolás vagy, ha szeretnél saját készítésű langallót ebédelni, kirándulni egy római villagazdaságba, középkori emlékeket felfedezni, egy Aranyköltemény hőse lenni, akkor jelentkezz a Lackó Dezső Múzeum június 19-e és 23-a között tartandó napközis táborába!

A 17 ezer forintos részvételi díj tartalmazza a napi meleg ebédet, a belépődíjakat, utazási költségeket és a kézműves foglalkozások díját is.

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés Király András múzeumpedagógusnál: kiraly@ldm.hu, 88 788 191/18-as mellék, illetve 20 548 4031!

Szintén tavalyi kép a felsőörsi kutyás tábor résztvevőiről

Szintén tavalyi kép a felsőörsi kutyás tábor résztvevőiről

Sok kirándulás erdőben, patakparton, naponta kutyás foglalkozások, kézműves foglalkozás, a felelős állattartás megismertetése a gyerekekkel, alap engedelmes gyakorlatok, trükkök tanítása a kutyáknak. Ezt kínálja a felsőörsi kutyás tábor 6–12 éveseknek.

Időpontok: június 19–23., július 3–7., július 24–28., augusztus 7–11., augusztus 21–25. A 25 ezer forintos ár az ebédet is tartalmazza. Az utolsóként megadott időpontban van lehetőség a napi jelentkezésre is (naponta 5000 forint).

Jelentkezés: 20 428 1558 és 30 689 4927.

A Tekeres-völgybe is kirándulnak a Csalán Egyesület táborozói. Fotó: panoramio.com

A Tekeres-völgybe is kirándulnak a Csalán Egyesület táborozói. Fotó: panoramio.com

A Csalán Egyesület veszprémvölgyi kalandokra hívja az általános iskolásokat. A napközis tábor helyszíne a Davidikum, innen indulnak naponta más-más túrára a gyerekek. A június 19-étől 23-áig tartó táborozás részvételi díja 24 500 forint személyenként, ami tartalmazza a napi 3 étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), a programok költségeit, a táborban felmerülő utazási költségeket, belépődíjakat, a szükséges foglalkozási anyagokat és a szakmai felügyeletet.

A Csalán Egyesület június 26-ától 30-áig, illetve július 17-étől 21-éig bakancsos ökotábort szervez. Mindhárom táborról részletesen itt olvashatnak.


[fbcomments]