Egyéb

Mutasd a cipőd, megmondom, ki vagy!

Az öltözködésed önmagában is sokat elárul a személyiségedről, de ha csak a lábbelidet nézzük, már abból is sok minden leszűrhető. Persze vannak olyan helyzetek, amikor egy kevésbé komfortos darabot kell viselni, ám az, hogy milyen stílusú a kedvenc cipőd, már sokkal inkább a személyiségedből fakad. Te magadra ismersz az alábbiakban?

Imádsz szandált és flip-flopot viselni

Ha ezek a tipikus nyári lábbelik a kedvenceid, és a Bien.hu divattippjei közül is a lenge, könnyed outfitekről szóló cikkeket részesíted előnyben, akkor te minden kétséget kizáróan a nyár szerelmese vagy! 

Ennek megfelelően pörgős és nyitott személyiséggel rendelkezel, aki imád programokat szervezni, társaságban időzni – erre pedig valóban a nyár a legalkalmasabb évszak. Az otthoni magányos kuckózás nagyon nem neked való, inkább belepattansz a kedvenc kényelmes szandálodba, és irány a strand vagy a nyüzsgő bulinegyed!

Általában sportcipőt hordasz

Azért is szereted annyira az edzőcipőket, mert kényelmesek, így mindig készen állhatsz egy váratlan kalandra, amiben biztos, hogy nem akadályoz meg az öltözéked. A körömcipő és a kényelmetlen magassarkú nálad abszolút alkalmi viselet, a mindennapokban a komfort az elsődleges. 

Szeretsz utazni, laza és kalandvágyó vagy, aki soha nem mond nemet egy kis izgalomra. Emellett némi művészi hajlam is fellelhető benned.

Gyakran viselsz balerinacipőt

A balett világából az utcai divatba is beférkőzött a balerinacipő, ez a stílus pedig számodra szerelem volt első látásra. Bájosan csinos, mégis trendi és kényelmes lábbeli, egyszóval minden feltételnek megfelel, amit csak elvárhatsz egy cipőtől. Gyakran viseled színes, virágmintás ruhákkal.

Ez arról árulkodik, hogy szeretnéd megőrizni a kislányos énedet, kedvességed miatt pedig sok barátod van, az emberek szeretnek veled beszélgetni. Ha valaki bajba kerül, kérdés nélkül felajánlod a segítségedet.

Számodra a platformcipő az abszolút kedvenc

A vastag talpú, magassarkú platformcipő minden, csak nem átlagos, de te pont ezért imádod annyira! Ráadásul mindig figyelsz arra, hogy a legutolsó divat szerinti darabokat viseld, hiszen a trendi öltözködés számodra kulcsfontosságú, akárcsak a kényelem.

Imádod az életet, ambiciózus vagy, emellett kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezel. Ennek megfelelően sok barátod van, és nagyon otthonosan mozogsz a közösségi média világában. Mondd csak, nem gondoltál még arra, hogy kipróbáld magad, mint influencer?

Hatalmas gyűjteményed van klasszikus magassarkú cipőkből

Olyan természetességgel és magabiztossággal lépkedsz a tűsarkúban, mint más egy sportcipőben. Egy sima hétköznapon is szívesen viselsz körömcipőt, hiszen számodra nagyon fontos, hogy mindig nőies és elegáns legyen a megjelenésed. Te nem az a típus vagy, aki csak úgy melegítőben szalad le a boltba. 

Bár könnyen sebezhető vagy, de ezt nagyon jól palástolod, a külvilág számára keménynek és magabiztosnak mutatod magad. Lobbanékony természeted miatt nem mindig könnyű veled, de alapvetően kedvelnek az emberek. 

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago