Mancs őrjárat rajongó a gyermeked? Ezekkel tudsz a kedvében járni

Bármennyire is szeretnéd, nem fogod tudni gyermeked életéből a rajzfilmnézést kiiktatni. Érdemes arra törekedned, hogy óvodáskor előtt ne nagyon töltsön időt a képernyő előtt, illetve ha már mesézhet, akkor egyrészt cenzúrázd, hogy mit néz, másrészt legyen beépítve a napirendbe. Ha van kedvenc sorozata, akkor mutatjuk, hogy hogyan kapcsolhatod össze más fejlesztőjátékokkal, így könnyebb lesz bevonni más tevékenységbe.

Összeállt a kép?

A kirakózás akár közösen, akár önálló játék során remek időtöltés. Pláne, ha a kedvenc mesehőseit láthatja viszont az elkészült képen. Érdemes olyan szettet beszerezni, amiben több különböző kirakó van. Lehet, hogy ezek ugyanannyi darabosak, de van olyan is, amelyikben a közepes mellett egy nem túl nehéz található. 

Kiegészítők színes tárháza

Ismerős, hogy a legkedvesebb meséket, legyen az akár könyv, akár rajzfilm, az unalomig képes a lurkó megnézni, meghallgatni? Sőt, ilyenkor olyan mértékű a ragaszkodás, hogy mindent szeretnének, amin az imádott főhős képe szerepel. A Játéksziget Mancs őrjárat részlegéről meglepheted plüssel, esernyővel, kulaccsal vagy puha takaróval gyermeked. 

Nem baj, ha nem vagy róla meggyőződve, hogy miért jobb ez, mint a szívecske mintás vagy az egyszínű. Valószínűleg a történet olyan pozitív élményt keltett benne, amit szeretne még inkább maga köré gyűjteni. Ráadásul ezzel megerősítheted az önbizalmát is; ő is különlegesnek érezheti magát. 

Járgányok, figurák

Mi lehet klasszabb annál, ha a már ismert kalandokat újrajátssza gyermeked vagy leleményesen újakat talál ki? Ehhez tökéletes kiegészítők a különböző járművek. Ezekhez a csomagokhoz jár egy-egy figura is, így a teljes csapatot össze tudjátok számára gyűjteni, és mindnek lesz saját közlekedési eszköze. Ha pedig már az összes megvan, akkor jöhet a torony vagy a mentőkamion szett, ami fény- és hangjelzést is ad. 

Könyvek

Hogy ne csak képernyőn találkozhasson az izgalmas történetekkel, vásárolj néhány könyvet. A mesekönyveken kívül foglalkoztatók, illetve a legkisebbeknek a formák tanulását segítő kiadványt is találhatsz. Sok példányhoz szintén jár összerakható figura, ami plusz élményt jelent. Az egyszerű, kedves és rövid történetek tökéletes esti mesék, de a napközbeni lapozgatás alkalmával is talál benne érdekességet, tanulnivalót.

Szülinap a kedvencekkel

Varázsold az amúgy is csodálatos születésnapját rendkívülivé. Ha csak szűk családi körben ünnepeltek, akkor is megéri dekorálni egy kicsit. Kedveskedhetsz a favorit képével ellátott papírpohárral, kistányérral. Melléjük természetesen szalvéta is dukál. Lufikból szerezz be olyanokat, amilyen színű ruhákat a szereplők hordanak. Ne félj, csemetéd garantáltan asszociálni fog. Ha pedig még a tortán is Mancs őrjáratos ostya van, teljes lesz az öröm.

Keress a Játéksziget webáruházban Mancs őrjáratos vagy mesehősös termékeket!

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago