Hasznos · 2023.01.21.

Mancs őrjárat rajongó a gyermeked? Ezekkel tudsz a kedvében járni

Bármennyire is szeretnéd, nem fogod tudni gyermeked életéből a rajzfilmnézést kiiktatni. Érdemes arra törekedned, hogy óvodáskor előtt ne nagyon töltsön időt a képernyő előtt, illetve ha már mesézhet, akkor egyrészt cenzúrázd, hogy mit néz, másrészt legyen beépítve a napirendbe. Ha van kedvenc sorozata, akkor mutatjuk, hogy hogyan kapcsolhatod össze más fejlesztőjátékokkal, így könnyebb lesz bevonni más tevékenységbe. 

Összeállt a kép? 

A kirakózás akár közösen, akár önálló játék során remek időtöltés. Pláne, ha a kedvenc mesehőseit láthatja viszont az elkészült képen. Érdemes olyan szettet beszerezni, amiben több különböző kirakó van. Lehet, hogy ezek ugyanannyi darabosak, de van olyan is, amelyikben a közepes mellett egy nem túl nehéz található. 

Kiegészítők színes tárháza

Ismerős, hogy a legkedvesebb meséket, legyen az akár könyv, akár rajzfilm, az unalomig képes a lurkó megnézni, meghallgatni? Sőt, ilyenkor olyan mértékű a ragaszkodás, hogy mindent szeretnének, amin az imádott főhős képe szerepel. A Játéksziget Mancs őrjárat részlegéről meglepheted plüssel, esernyővel, kulaccsal vagy puha takaróval gyermeked. 


Nem baj, ha nem vagy róla meggyőződve, hogy miért jobb ez, mint a szívecske mintás vagy az egyszínű. Valószínűleg a történet olyan pozitív élményt keltett benne, amit szeretne még inkább maga köré gyűjteni. Ráadásul ezzel megerősítheted az önbizalmát is; ő is különlegesnek érezheti magát. 

Járgányok, figurák

Mi lehet klasszabb annál, ha a már ismert kalandokat újrajátssza gyermeked vagy leleményesen újakat talál ki? Ehhez tökéletes kiegészítők a különböző járművek. Ezekhez a csomagokhoz jár egy-egy figura is, így a teljes csapatot össze tudjátok számára gyűjteni, és mindnek lesz saját közlekedési eszköze. Ha pedig már az összes megvan, akkor jöhet a torony vagy a mentőkamion szett, ami fény- és hangjelzést is ad. 

Könyvek

Hogy ne csak képernyőn találkozhasson az izgalmas történetekkel, vásárolj néhány könyvet. A mesekönyveken kívül foglalkoztatók, illetve a legkisebbeknek a formák tanulását segítő kiadványt is találhatsz. Sok példányhoz szintén jár összerakható figura, ami plusz élményt jelent. Az egyszerű, kedves és rövid történetek tökéletes esti mesék, de a napközbeni lapozgatás alkalmával is talál benne érdekességet, tanulnivalót.

Szülinap a kedvencekkel

Varázsold az amúgy is csodálatos születésnapját rendkívülivé. Ha csak szűk családi körben ünnepeltek, akkor is megéri dekorálni egy kicsit. Kedveskedhetsz a favorit képével ellátott papírpohárral, kistányérral. Melléjük természetesen szalvéta is dukál. Lufikból szerezz be olyanokat, amilyen színű ruhákat a szereplők hordanak. Ne félj, csemetéd garantáltan asszociálni fog. Ha pedig még a tortán is Mancs őrjáratos ostya van, teljes lesz az öröm.

Keress a Játéksziget webáruházban Mancs őrjáratos vagy mesehősös termékeket!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]