Szórakozás · 2018.04.07.

KABÓCA – Felhívás és pályázat

A Kabóca Bábszínház fesztiválos fotókat kér a nézőktől, és pályázatot hirdet a 25. Kabóciádé Fesztivál alkalmából. Alább a felhívásaikat olvashatják.

Régi fotókat várunk


Idén 25. alkalommal rendezzük meg a Kabóciádé Családi Fesztivált. Azok, akik az első fesztiválokon részt vehettek, ma már gyermekeikkel térhetnek vissza hozzánk, sőt, akár unokáikat kísérgetik Kabóciádé Birodalmában. Arra kérnénk nézőinket, hogy akik rendelkeznek olyan fényképpel, amely a korai fesztiválok egyikén készült, juttassák el hozzánk, hogy az esemény személyes emlékekkel gazdagodhasson és a színház archívuma minél színesebb lehessen. Kérjük, hogy a fénykép készítésének évét jelöljék meg! A fotókat beküldők ajándékban részesülnek!

A fotókat a titkarsag@kabocababszinhaz.hu e-mail címre várjuk scannelve, vagy személyesen a Kabóca Bábszínház titkárságán kérnénk leadni munkaidőben. Címünk: 8200 Veszprém, Kabóca Bábszínház, Táborállás park 1. Beküldési határidő: május 15.

Emlékeim a Kabóciádéról – pályázat

A jubileumi Kabóciádé Családi Fesztiválon 25. alkalommal nyitja meg kapuit Habakuk király birodalma. Ennek kapcsán kérjük, hogy ha van olyan emléke, élménye, amelyet az elmúlt két és fél évtized alatt a fesztiválunkon szerzett, ossza meg velünk, akár egy rajz, vagy egy szöveges mű formájában.

Várunk meséket, verseket, balladákat, apró rajzokat vagy óriásplakátokat, de még képregényt is!

Négy korosztályi kategóriában hirdetjük meg pályázatunkat: alsó tagozatosok, felső tagozatosok, középiskolások és felnőttek küldhetnek pályamunkákat. A beküldött anyagokból kiállítást szervezünk a XXV. Kabóciádé Családi Fesztiválon, június 16-án és 17-én, ahol Boróka királyné és Habakuk király hirdeti ki a különböző kategóriák győzteseit.

Az anyagokat a Kabóca Bábszínház honlapjáról (www.kabocababszinhaz.hu) letölthető jelentkezési lappal együtt a titkarsag@kabocababszinhaz.hu e-mail címre várjuk, vagy személyesen a Kabóca Bábszínház titkárságán kérnénk leadni munkaidőben. Címünk: 8200 Veszprém, Kabóca Bábszínház, Táborállás park 1. Beküldési határidő: május 15.

Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy a gyerekek rajzai és írásai kapcsán minden esetben szülői hozzájárulásra van szükségünk ahhoz, hogy azokat kiállíthassuk! Megértésüket köszönjük!


[fbcomments]