Szórakozás · 2018.10.31.

KABÓCA BÁBSZÍNHÁZ – Családi napok

Papa, mama, gyerekek címmel családi napok-sorozatot indít a Kabóca Bábszínház november 4-én az Agórában, amelynek keretében jövő év májusáig havonta bemutatkozik egy-egy hazai bábszínház a veszprémi közönségnek. Minden alkalommal két-három előadás lesz, mellette pedig kézműves foglalkozások, játékterek, ismeretterjesztő előadások várják a családokat.

November 4-én a legkisebbek 10 órakor a nagyváradi Lilliput Bábszínház Kezeslábas című babaszínházi előadására ülhetnek be a szüleikkel. A hazudós egér, a szombathelyi Bábszínház előadása 11 órakor lesz. Pontosan délben Hogyan beszéljünk a veszteségekről a családban? címmel Torkos Dóra klinikai szakpszichológus, családterapeuta előadása kezdődik.


December 16-án lesz a Kabóca karácsony, a bábszínház karácsonyi foglalkozása, amelynek keretében 10 és 11 órakor is előadják a Regö rejtem című karácsonyi pásztorjátékot.

Január 20-án a békéscsabai Napsugár Bábszínház vendégjátékaként 10 órakor a Pöttöm pöttyön pöttyös pötty című babaszínházi előadás, 11-kor pedig a Világszép Nádszálkisasszony című bábelőadás kezdődik.

A zalaegerszegi Griff Bábszínház február 17-én lesz a Kabóca családi napjának vendége. Ők 10 órakor a Kézzel-lábbal babaszínházi előadással, 11-kor pedig a Moha és Páfrány című bábelőadással lépnek színpadra.

Március 3-án a Lilliput Bábszínház társulata érkezik Veszprémbe Nagyváradról. Ők 10-kor a Kezeslábas című babaszínházi előadással, 11-kor a Csipkerózsikával várják a közönséget.

A győri Vaskakas Bábszínház előadásait április 14-én láthatja a közönség: 10-kor a Tütü-tutu autó című babaszínházi előadást, 11-kor az Óz című bábelőadást.

Április 28-án 10 órától a Kabóca Bábszínház Állatok farsangja című babaszínházi előadása lesz, 11-kor pedig a pécsi Bóbita Bábszínház Lúdas Matyija kezdődik.

Május 19-én a Kabóca Bábszínház Szirmok című babaszínházi előadása a program, 11-kor pedig színpadra lép a kecskeméti Ciróka Bábszínház A lepkeoroszlánnal.

A családi napokon minden alkalommal 10-től 13 óráig tartanak a kézműves foglalkozások, játékterek, ismeretterjesztő előadások.


[fbcomments]