Categories: Közélet

k3 FILMKLUB – Az én szerelmem

A k3 klub március 23-án, csütörtökön 18 órakor Az én szerelmem című francia filmmel várja a hölgyeket és urakat a Hangvillában. A vetítés után beszélgetés következik a párkapcsolatokról, a felmerült gondolatokról, érzésekről – amelyben párkapcsolati coach és házassági tanácsadó kalauzolja a résztvevőket.

Meg lehet-e őrizni egy kapcsolat kezdeti lobogását, intenzitását? Egyáltalán meg kell-e őrizni, vagy a folyamatos tűz inkább elemészt? Miről szól a házasság: én+te=mi (a régi énünk egy közös egységgé olvad), VAGY csak két önmagában teljes, érett, saját határait megtartó személyiség tud működőképes kapcsolatot fenntartani? Mindezekről szó lesz a filmet követően, és a szervező hölgyek egy kis meglepetéssel is készülnek. (A k3 klubról itt írtunk.)

Az én szerelmem című, feliratos, romantikus dráma rövid tartalma: Tony súlyos síbalesetet szenved. Az elhúzódó rehabilitáció során felidézi intenzív szerelmi viszonyát férjével, élete szerelmével, Georgióval. Tony a traumatikus kapcsolat, a sok hullámhegy és hullámvölgy után nem csak fizikailag, hanem lelkileg is a gyógyulás útját akarja járni. Maiwenn Le Besco filmje két óra utazás a párkapcsolatok bonyolult, akadályokkal és feszültségekkel teli világába. Emmanuelle Bercot a legjobb női alakítás díját kapta a 2015-ös Cannes-i fesztiválon, partnere a filmben Vincent Cassel.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago