Közérzet · 2017.03.21.

k3 FILMKLUB – Az én szerelmem

A k3 klub március 23-án, csütörtökön 18 órakor Az én szerelmem című francia filmmel várja a hölgyeket és urakat a Hangvillában. A vetítés után beszélgetés következik a párkapcsolatokról, a felmerült gondolatokról, érzésekről – amelyben párkapcsolati coach és házassági tanácsadó kalauzolja a résztvevőket.

Meg lehet-e őrizni egy kapcsolat kezdeti lobogását, intenzitását? Egyáltalán meg kell-e őrizni, vagy a folyamatos tűz inkább elemészt? Miről szól a házasság: én+te=mi (a régi énünk egy közös egységgé olvad), VAGY csak két önmagában teljes, érett, saját határait megtartó személyiség tud működőképes kapcsolatot fenntartani? Mindezekről szó lesz a filmet követően, és a szervező hölgyek egy kis meglepetéssel is készülnek. (A k3 klubról itt írtunk.)


Az én szerelmem című, feliratos, romantikus dráma rövid tartalma: Tony súlyos síbalesetet szenved. Az elhúzódó rehabilitáció során felidézi intenzív szerelmi viszonyát férjével, élete szerelmével, Georgióval. Tony a traumatikus kapcsolat, a sok hullámhegy és hullámvölgy után nem csak fizikailag, hanem lelkileg is a gyógyulás útját akarja járni. Maiwenn Le Besco filmje két óra utazás a párkapcsolatok bonyolult, akadályokkal és feszültségekkel teli világába. Emmanuelle Bercot a legjobb női alakítás díját kapta a 2015-ös Cannes-i fesztiválon, partnere a filmben Vincent Cassel.


[fbcomments]