Életmód · 2017.08.08.

JÓTÉKONYSÁG – Dűlőre futunk

Jótékonysági futás lesz Badacsonyban augusztus 26-án, szombaton 10 órától Badacsonyban Dűlőre futunk címmel, amelynek egyik támogatottja a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület. Nemcsak a futás nevezési díjával lehet segíteni, hanem használt sporteszközökkel is. Az idei Dűlőre futunkon is gyűjtik azokat a használt sportfelszereléseket (sportszereket, sportruházatot), amelyeket tulajdonosaik szívesen felajánlanak az arra rászorultaknak.

 Idén a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesületet támogatni a sportfelszerelésekkel.
– Egyesületünk elsődleges célja a Veszprémben és vonzáskörzetében élő hátrányos helyzetű fiatalok érdekvédelme, támogatása, életkörülményeik javítása, oktatásuk, nevelésük, felzárkóztatásuk elősegítése, a szabadidő hasznos eltöltésével egészséges életmódra való nevelése – mondja Molnár Roland, az egyesület elnöke. – Az elmúlt közel egy évtizedben 1300 rászoruló fiatal kapott tőlünk anyagi és összesen 2000 fiatal tárgyi és egyéb segítséget. Egyesületünk hatvan aktív tagja és több mint háromszáz önkéntese sokat dolgozik azért, hogy minél több gyermeknek és fiatalnak tudjunk segíteni. Számukra és számunkra is nagy öröm, hogy képesek vagyunk adni. A mögöttünk álló évtizedben azt is megtapasztaltuk, hogy évről évre nő a rászorulók száma, ezért biztosak vagyunk abban, hogy minden egyes sporteszköz jó helyre kerül.


Aki nem tud elmenni a futóversenyre, de szívesen adna használt sporteszközt az egyesületnek, keresse Molnár Rolandot a következő telefonszámon: 30 829 5299!

Ezen a linken pár kattintással minden érdeklődő regisztrálhatja magát és barátait az idei Dűlőre futunkra, ugyanitt nyomon követheti nevezéseit is.


[fbcomments]