Categories: Közélet

CIVIL HÁZ – Tanácsadás rászorulóknak

Havi rendszerességgel tart munkaerőpiaci és esélyegyenlőségi tanácsadást rászorult és hátrányos helyzetű embereknek a Civil Ház.

Képzett tanácsadóik azon dolgoznak, hogy a nők és a férfiak is sikeresen találjanak állást, vagy váljanak tudatosan átgondolt vállalkozóvá és hogy ezt harmonikusan tudják összeegyeztetni a magánéletükkel. Fontosnak tartják, hogy a nők lelkileg megerősödjenek, és határozottan, kiegyensúlyozottan tudják érdekeiket képviselni, megtalálni a saját útjukat, amely illik a személyiségükhöz.

A projekt része a társadalmi szemléletformálás. Azt szeretnénk elérni, hogy a nők kompetencia-érzésük tudatában lépjenek ki a munkaerőpiacra, úgy, hogy tisztában vannak saját értékeikkel.

A kezdeményezés célcsoportja főként olyan nők, akik összetartják a családot, gyereket nevelnek, emellett a munkaerőpiacon is szeretnének helytállni.

Az egyéni, személyre szabott tanácsadások során segítséget szeretnének nyújtani az ügyfelek elhelyezkedését gátló tényezők feltárásában, beazonosításában. Az akadályok elhárítására egyénre szabott, az ügyfél aktivitására építő, közös megoldási módokat kívánnak kidolgozni.

Bővebb információ, helyszín, időpontok és jelentkezés a Civil Ház honlapján és Facebook-oldalán.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago