Közérzet · 2017.07.08.

CIVIL HÁZ – Tanácsadás rászorulóknak

Havi rendszerességgel tart munkaerőpiaci és esélyegyenlőségi tanácsadást rászorult és hátrányos helyzetű embereknek a Civil Ház.

Képzett tanácsadóik azon dolgoznak, hogy a nők és a férfiak is sikeresen találjanak állást, vagy váljanak tudatosan átgondolt vállalkozóvá és hogy ezt harmonikusan tudják összeegyeztetni a magánéletükkel. Fontosnak tartják, hogy a nők lelkileg megerősödjenek, és határozottan, kiegyensúlyozottan tudják érdekeiket képviselni, megtalálni a saját útjukat, amely illik a személyiségükhöz.


A projekt része a társadalmi szemléletformálás. Azt szeretnénk elérni, hogy a nők kompetencia-érzésük tudatában lépjenek ki a munkaerőpiacra, úgy, hogy tisztában vannak saját értékeikkel.

A kezdeményezés célcsoportja főként olyan nők, akik összetartják a családot, gyereket nevelnek, emellett a munkaerőpiacon is szeretnének helytállni.

Az egyéni, személyre szabott tanácsadások során segítséget szeretnének nyújtani az ügyfelek elhelyezkedését gátló tényezők feltárásában, beazonosításában. Az akadályok elhárítására egyénre szabott, az ügyfél aktivitására építő, közös megoldási módokat kívánnak kidolgozni.

Bővebb információ, helyszín, időpontok és jelentkezés a Civil Ház honlapján és Facebook-oldalán.


[fbcomments]