Szórakozás

Budapestre jön a Postmodern Jukebox  

Budapest ismét bekerült a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox világturné programjába, Október 17-én a MVM Dome-ban ad koncertet.

A világ kortalan slágereit egyedi módon feldolgozó amerikai formációt már jól ismeri a magyar közönség, hiszen többször adtak teltházas koncertet az Arénában. A PMJ idén újabb meglepetésekkel és igazi klasszikusokkal készül a közönségnek.
A Postmodern Jukeboxot az amerikai zongorista, Scott Bradlee alapította 2011-ben. A zenekar különlegessége, hogy a legnagyobb mai slágereket a XX. századi jazz és swing stílusban dolgozzák át. A mostani turné ezért is kapta a Life In The Past Lane elnevezést.
– Az idők változhatnak, a trendek jönnek-mennek, de a múlt klasszikus hangjai az idő múlásával egyre értékesebbek lesznek. Lehetsz bakelitrajongó, TikTok őrült, vagy akár divatmániás, gyere velünk, és elviszünk egy feledhetetlen utazásra, ahol az elmúlt száz év kortalan zenéjét idézzük meg – fogalmazott Scott Bradlee.
Az alapfelálláshoz gyakran csatlakoznak különleges meglepetésvendégek is, garantálva, hogy minden koncertélmény rendkívül egyedi és összehasonlíthatatlan legyen.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago