Szórakozás · 2023.03.28.

Budapestre jön a Postmodern Jukebox  

Budapest ismét bekerült a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox világturné programjába, Október 17-én a MVM Dome-ban ad koncertet.

A világ kortalan slágereit egyedi módon feldolgozó amerikai formációt már jól ismeri a magyar közönség, hiszen többször adtak teltházas koncertet az Arénában. A PMJ idén újabb meglepetésekkel és igazi klasszikusokkal készül a közönségnek.
A Postmodern Jukeboxot az amerikai zongorista, Scott Bradlee alapította 2011-ben. A zenekar különlegessége, hogy a legnagyobb mai slágereket a XX. századi jazz és swing stílusban dolgozzák át. A mostani turné ezért is kapta a Life In The Past Lane elnevezést.
– Az idők változhatnak, a trendek jönnek-mennek, de a múlt klasszikus hangjai az idő múlásával egyre értékesebbek lesznek. Lehetsz bakelitrajongó, TikTok őrült, vagy akár divatmániás, gyere velünk, és elviszünk egy feledhetetlen utazásra, ahol az elmúlt száz év kortalan zenéjét idézzük meg – fogalmazott Scott Bradlee.
Az alapfelálláshoz gyakran csatlakoznak különleges meglepetésvendégek is, garantálva, hogy minden koncertélmény rendkívül egyedi és összehasonlíthatatlan legyen.


[fbcomments]