A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület május 20-án 10 órai kezdettel egészség-, környezetvédelmi és sportnapot rendez a Kolostorok és Kertek rendezvényhelyszínen.

A megjelenteket dr. Strenner Zoltán, Veszprém Város Közjóléti Bizottságának elnöke és Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke köszönti. Ezt követően kezdődnek a környezetvédelmi, egészségügyi, sport és ügyességi vetélkedők.

A nap folyamán lesznek érdekes előadások, kispályás labdarúgómérkőzés és egyéb szórakozási lehetőségek. A résztvevőket és a közönséget egy órakor finom ebéd várja. A legeredményesebb csapatoknak járó díjakat délután háromkor adják át.

A rendezvény fővédnökei dr. Strenner Zoltán, Kiss Csaba, Szentantalfa Község polgármestere és dr. Markovszy György, a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, védnökei Némedi Lajos alpolgármester, dr. Szabó Éva főorvos, a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány elnöke, Kopasz László, a Gasztro Kopasz Kft. ügyvezetője, Szabó Péter, a Kolostorok és Kertek Kft. ügyvezetője és Szathmáry Attila, az OOK-Press Kft. ügyvezetője.

 

A 300 forintos ebédjegy megvásárlásával – amiért természetesen nagyon finom étel jár – minden vendég az egyesületet támogatja.

Hozzászólások

hozzászólás