Prince hajdani zenekara, a The New Power Generation (The NPG) lép fel a VeszprémFest zárónapján, július 15-én a Veszprém Arénában, a Celebrating Prince turné keretében. Ezzel a bejelentéssel teljessé vált a prémium zenei fesztivál idei fellépőinek névsora a nagyszínpadon. A The New Power Generation (The NPG) 1990 és 2013 között volt a legendás művész, Prince kísérőzenekara. Utoljára 2013-ban játszottak együtt, majd 2015-ben a The New Power Generation néhány tagja újra összeállt, hogy Prince-szel megalkossák az énekes utolsó stúdióalbumát, a Hit n Run Phase Twot.

A Prince-szel közösen eltöltött több mint két évtizeddel a hátuk mögött a The New Power Generation kétségkívül a legsikeresebb és legfigyelemreméltóbb kísérő bandák egyike a világon.

A 2016. októberi minnesotai Official Prince Tribute Concert sikerére alapozva határozták el, hogy újra összeállnak, és a Celebrating Prince koncertsorozattal ünnepelik a művészt és zenéjét. A VeszprémFest szervezői ezzel a koncerttel tisztelegnek Prince zsenialitása előtt.

A veszprémi koncerten elhangzanak Prince leghíresebb számai is, olyan világslágerek, mint a Let’s Go Crazy, a Kiss, a U Got the Look, a Nothing Compares To You, a Sexy MF, a Sign O The Times, a Diamonds & Pearls, a Get Off, a Cream, a Purple Rain.

 

Hozzászólások

hozzászólás