Van vagy két évtizede, amikor azzal az ötlettel álltam a főszerkesztőm elé, hogy csináljunk egy rovatot Hol (ne) vásároljunk címmel. – Meghibbantál? – nézett rám Barták Péter megrökönyödve. – Mintha nem tudnád, hogy a hirdetőkből élünk! El akarod riasztani őket? Bár bizonyosan népszerű rovat lenne – tűnődött és faképnél hagyott.

Nos, a mi Kukacunk nem hirdetésből él, így új rovatunk lesz, amelynek szerkesztésébe minden olvasónk besegíthet. Nem kell más hozzá, csak vásárlás közben nyitott szemmel járni és meglepő dolgokat fogunk tapasztalni. Jöhet is a konyhában nélkülözhetetlen zsíroldó. Négy üzletben néztünk körül, és volt mit látnunk. A bajnok a DM.

lA Well Done nevű hideg zsíroldó 750 milliliteres kiszerelésben 1399 forint. Hogy drága-e, vagy nem, azt csak akkor tudjuk meg, ha másutt is körülnézünk. A LIDL-ben fele ennyibe kerül, azaz 689 forint. Nem hagytuk ki a sorból a dózsavárosi gazdaboltot, ott sem voltak szívbajosak, a 750 milliliteres tisztítószer 1180 forint.

Érdemes bemenni az „olcsó boltba”, ahol már semmi sem egy euró, viszont a zsíroldót egyliteres (!) kiszerelésben 790 forintért lehet beszerezni.

Beküldte: mzsuzsi

Hozzászólások

hozzászólás