Az évek óta fokozódó munkaerőhiány csökkentése, a megyei vállalkozások működésének segítése, valamint a munkaadói kínálat népszerűsítése érdekében Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém Megyei Szervezete és a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara karriernapot szervez a Veszprém Arénában május 18-án.

Az állásbörze a szervezők tervei szerint legalább 50 Veszprém megyei kiállítót vonultat fel, és ezúttal a helyi mikro- és kisvállalkozások részére is lehetőséget nyújt a megjelenésre. A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjainak, illetve az elsőként jelentkezőknek további kedvezményeket kínál. A vállalkozások összesen 400 négyzetméter kiállítói területen jelennek majd meg.

A karriernap programja a kiállító cégek, szervezetek, oktatási intézmények bemutatkozása mellett szakmai karrierbeszélgetésekkel, interaktív szakmabemutató programokkal, szimulátorokkal és – a veszprémi Europe Direct Tájékoztató Központ közreműködésével – családi programokkal, játékokkal is kiegészül.

Az önkormányzat felajánlásának köszönhetően az aréna ingyenes helyi járati busszal is megközelíthető lesz.

A kiállítók jelentkezését legkésőbb május 13-ig várják a szervezők az alábbi elérhetőségeken: Steffek József szervező, +36-20-938-5711, steffi@steffi.hu és Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, +36-88-814-111, +36-88-814-112, +36-88-814-103, vkik@veszpremikamara.hu

A Karriernappal kapcsolatos részletes információk ezen és ezen az oldalon olvashatók.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás