Categories: Szórakozás

ZENE – Megérkezett az új Lóci játszik album

Rózsa utca címmel megjelent a Lóci játszik harmadik nagylemeze, amely szépen összefoglalja az aktuális Lóci slágereket. Rajta az Én csajom, A plakát, a Minden úgy jó, ahogy van, a Panelparadicsom és legutóbb megjelent Seveled film főcímdala is. December 13-án és 14-én lemezbemutató koncert az A38 Hajón!

Rózsa utca lett a lemez címe, mert ott van a próbatermünk, és ez a lemez nem az fajta, ami könnyedén egy szál gitárral kigördült – fogalmaz Csorba Lóránt. – Inkább rendesen megdolgozott, meghangszerelt, próbateremben és a stúdióban sokat formált dalok összessége. Amikor először végighallgattam, kicsit megijedtem, hogy talán túl sokfélére sikerült. Aztán rájöttem, hogy az eddigi albumainkon is elég nagy volt a stílusok kavalkádja, szóval, ha úgy vesszük, a Rózsa utca teljesen „lócis” lett, csak most elmentünk a végletekig. Itt tényleg elfér egymás mellett a viccelődős Tankcsapda-idézet és az Emil.RuleZ! előtti fejhajtás is.

A lemezen több, már klippel megjelent dal szerepel. Az Én csajom, a Minden úgy jó, ahogy van, a Panelparadicsom és legutóbb a Seveled, de kislemezként a Mit kéne éreznem is elérhető volt már a neten.

A Seveledben az az izgalmas, hogy nem csak a főcímdalt írtuk hozzá, hanem a filmben szereplő zenék felét is mi jegyezzük, így, ha valaki szeretné hallani, hogyan játszunk zúzós metált, rákkoktélos funkyt, majd birdmanes dobszólót, akkor menjen el a mozikba december 5-től! – fejti ki Lóci.

A Rózsa utca felvonultat egy szép duettet is (A plakát), melyben Törőcsik Franciskával énekel együtt Lóci. Több dalban is vokálozik Kiss Flóra, aki egyúttal Lóci énektanáraként a dallamok kitalálásában is részt vett. Mindemellett három hangmérnök/producer működött közre az albumon: egy dal erejéig ifjú Závodi Marci, másik kettőt Bodnár Péter Bogyó jegyez, a lemez gerincét pedig Vastag Gábor Vastival közösen rakták össze a Sounday Stúdióban.

A lemez másik fele lesz az igazi meglepetés. Olyan koncert-kedvenceket rögzített a csapat, mint az egyzongorás Egy lassú, valamint olyan különleges kincseket is fellelhetünk az albumon, amit még soha nem hallhatott a közönség.

Ilyen a Csakrázd vagy a Veled minden, a két kedvencem az albumról – teszi hozzá Lóci, aki azt is elárulta, hogy december 13-án és 14-én az A38 Hajón a Rózsa utca teljes anyagát le fogják játszani egy apró különbséggel. – Pénteken a panellelkületet toljuk előtérbe, másnap pedig a bennünk lakozó frakkos úriembereknek engedünk nagyobb teret.

A Seveled klip itt megnézhető.

 

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago