Categories: Közélet

ÚJ ROVATOK – Napimorgó és Napividám

Új rovatokat indítunk a Veszprém Kukacon. Pontosabban egy rovatpárt, Napimorgó és Napividám címmel. Örülnénk, ha olvasóink is segítenének megtölteni tartalommal! Várjuk tehát rövid, frappáns észrevételeiket olyan, bosszantó, vagy épp örömet szerző, mosolyt fakasztó dolgokról, amelyekbe a mindennapjaikban belebotlanak! Kérjük, fotózzák le, írjanak hozzá két-három mondatot (a szükséges nyelvtani átszerkesztés jogát szerkesztőségünk fenntartja), írják alá a nevüket vagy legalább a nevük kezdőbetűit és küldjék el az info@veszpremkukac.hu címre!

Alapelv, hogy a morgolódó észrevételek se legyenek személyeskedők, durván odamondogatósak, másokat megalázók. Higgyék el, a finom irónia mindig jobban „betalál”, mint a goromba sértegetés. Dicsérni, örülni korlátlanul lehet!

NAPIVIDÁM – Ilyet szeretnénk Veszprémbe is!

Nagy örömmel bukkantunk rá azon a bizonyos közösségi portálon réges-régi megyei napilapos kollégánk, Veszeli Lajos festőművész egyik vadonatúj és különleges alkotására, ami Óbudán, a református parókia falán tekinthető meg. De jó lenne valami hasonlót látni Veszprémben is! Gratulálunk, Lajos!

s. bonnyai

NAPIMORGÓ – Türelem, de meddig?

Úgy két héttel Vízkereszt után érdeklődtem a VKSZ-nél, hogy ugye nem fogják elfelejteni a fenyőfánk elszállítását, és hogy ugye biztosan jó helyre tettem, oda, ahová a kukát is kirakom vasárnap esténként. Azt mondták, igen, ott van jó helyen, legyek türelemmel, sok a meló. Oké, de meddig?

(Frissítés! A pénteken lefotózott fenyőfa vasárnap délutánra eltűnt. Kösz VKSZ, vagy bárki, aki végül elvitte, akár tüzelőnek is!)

s. bonnyai

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago