Categories: KözéletÉletmód

TISZTANAPOK.HÚ – Filmes pályázat fiatalok alkoholmentes napjaiért

Az egészséges életmódért és az alkoholfüggőség felszámolásáért indított országos eseményekhez csatlakozva a SzeretFilm Stúdió filmes pályázatot ír ki középiskolások és a felsőoktatási korosztály számára.

Olyan, legalább egy-, legfeljebb ötperces filmalkotásokat, filmetűdöket várnak, melyek legfőképpen a fiatalokhoz szólnak, az alkoholmentes, tiszta életre hívják fel a figyelmet, és motiválják a fiatalokat az alkoholmentes szórakozásra, kikapcsolódásra. A filmeknek mobiltelefonnal kell készülniük 2018. november 1. és november 30. között, Veszprém megyében. Egyéb formai, műfaji, vagy tartalmat érintő megkötések nincsenek. A pályázat kiírója javasolja pozitív kicsengésű videók készítését, mindemellett a zsűri a pályaművek értékelésekor elsősorban filmszakmai szempontokat vesz figyelembe. (Amennyiben a pályázó drámában vagy tragédiában szeretné kifejezni mondanivalóját, nyugodtan tegye meg!)

A filmeket közismert helyi művészek értékelik, a kitüntetett filmeket a SzeretFilm Stúdió online felületein bemutatják és reklámozzák, a győztes pályaművet pedig segítik eljuttatni országos és nemzetközi filmfesztiválokra. A pályázók a filmek linkjét legkésőbb november 30-áig küldjék el a studio@szeretfilm.hu e-mail címre! Az értékelést december első napjaiban tartják, ennek eseményét a későbbiekben kommunikálják közösségi oldalaikon (www.facebook.com/szeretfilm, www.szeretfilm.hu). Amennyiben a pályázóknak kérdésük van, segítségre, tanácsra lenne szükségük, forduljanak bizalommal a SzeretFilm Stúdióhoz! Azokat az alkotásokat, amelyek öncélúan obszcénok, ízléstelenek, etnikai, vallási, vagy más szempontokból sértők lehetnek, a pályázat szempontjából sem tekintik érvényesnek. A pályázat kiírói bíznak benne, hogy a tisztanapok.hú filmes akció ott segít, ahol igazán kell!

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago