Categories: SzórakozásKultúra

SÉTA VESZPRÉMBEN – Babákkal, gyerekekkel

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. június 16-án, szombaton 15 órától a XXV. Kabóciádé Családi Fesztiválhoz kapcsolódóan garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével és kedvezményekkel.

A szombati gyalogos, bababarát-gyerekes városnézés keretében Kilár Boróka szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára. A Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a veszprémvölgyi sétaútvonallal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A résztvevők a séta után becsatlakozhatnak a Kabóciádé Családi Fesztivál gyermekprogramjaiba a Kolostorok és Kertek rendezvénytéren.

A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén a Tourinform alábbi partnereinél kaphatnak kedvezményt az idegenvezetések napján (a kedvezményt nyújtó helyek nyitvatartási idejében):

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

  • Mackó Cukrászda – 1 gombóc fagyi (nyitva: szombaton 7-től 20 óráig)
  • Fricska Étteremlakás – 10% kedvezmény a fogyasztásból (nyitva: szombaton 10-től hajnali egyig)
  • Laczkó Dezső Múzeum – 50% kedvezmény a belépőjegy árból a Laczkó Dezső Múzeumba, a Bakonyi Házba (nyitva: szombaton 10-től 18 óráig), a Tűztoronyba és a Hősök Kapuja Látógatóközpontba (nyitva: szombaton 9-től17 óráig)
  • Művészetek Háza kiállítóhelyei – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: szombaton 10-től 18 óráig)

A vezetés díja a kétórás időtartamú sétára felnőttek számára 1000, diákok és nyugdíjasok számára 500 forint, a családi jegy 2500 forint. A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A jegyvásárlásra az irodában hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, a séta napján 10 órától van lehetőség. A séták legalább öt fő részvételével indulnak. Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404–548-as telefonszámon, vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago