Szórakozás / Kultúra · 2018.06.12.

SÉTA VESZPRÉMBEN – Babákkal, gyerekekkel

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. június 16-án, szombaton 15 órától a XXV. Kabóciádé Családi Fesztiválhoz kapcsolódóan garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével és kedvezményekkel.

A szombati gyalogos, bababarát-gyerekes városnézés keretében Kilár Boróka szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára. A Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a veszprémvölgyi sétaútvonallal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A résztvevők a séta után becsatlakozhatnak a Kabóciádé Családi Fesztivál gyermekprogramjaiba a Kolostorok és Kertek rendezvénytéren.


A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén a Tourinform alábbi partnereinél kaphatnak kedvezményt az idegenvezetések napján (a kedvezményt nyújtó helyek nyitvatartási idejében):

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

  • Mackó Cukrászda – 1 gombóc fagyi (nyitva: szombaton 7-től 20 óráig)
  • Fricska Étteremlakás – 10% kedvezmény a fogyasztásból (nyitva: szombaton 10-től hajnali egyig)
  • Laczkó Dezső Múzeum – 50% kedvezmény a belépőjegy árból a Laczkó Dezső Múzeumba, a Bakonyi Házba (nyitva: szombaton 10-től 18 óráig), a Tűztoronyba és a Hősök Kapuja Látógatóközpontba (nyitva: szombaton 9-től17 óráig)
  • Művészetek Háza kiállítóhelyei – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból (nyitva: szombaton 10-től 18 óráig)

A vezetés díja a kétórás időtartamú sétára felnőttek számára 1000, diákok és nyugdíjasok számára 500 forint, a családi jegy 2500 forint. A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A jegyvásárlásra az irodában hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, a séta napján 10 órától van lehetőség. A séták legalább öt fő részvételével indulnak. Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404–548-as telefonszámon, vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.


[fbcomments]