Categories: Kultúra

PANNON VÁRSZÍNHÁZ – Színházi percek és Pannon Podcast

A Pannon Várszínház 2009-ben indult, Színházi percek című videósorozatát új köntösben láthatja a közönség. Február 15-én pedig Pannon Podcast címmel elindult a színház új, online műsora, melyben pannonos színészek beszélgetnek különböző témák kapcsán.

A Pannon Várszínház 2009-ben indult, Színházi percek című videósorozatát új köntösben láthatja a közönség. Az 5–10 perces epizódokban a nézők betekintést nyerhetnek a színház mindennapjaiba. Beszélgetnek színészeikkel az adott produkcióval kapcsolatban, a nézők beleleshetnek a felkészülési munkálatokba és jobban megismerhetik az embert a szerep mögött. Bepillantást nyerhetnek az olvasópróbától kezdve, a tánc és énekpróbákon keresztül egészen a premierek ünnepélyes pillanatáig. A könnyed, baráti hangulatú beszélgetések révén a néző még inkább szívébe zárhatja a társulatot, amelynek nagyon várják, hogy az online megjelenések mellett ismét személyesen is találkozhassanak a nézőközönséggel. Az első három epizód már elérhető a színház közösségi oldalain és videómegosztó csatornáján.

Február 15-én Pannon Podcast címmel elindult új műsoruk, melyben a színház színészei olyan témákban beszélgetnek vendégeikkel, mint a gasztronómia, sport, karitatív tevékenységek, egyházi kérdések vagy a társulatot erősítő neves vendégművészek. Az első adásban Süle Zsolt énekes, dalszerző volt a vendég, aki mesélt magánéletről, szakmáról és legújabb daláról, amivel bekerült A Dal 2021 döntőjébe. Beszélgetőpartnere Oravecz Edit.

A további adásokban Pap Líviát, Kovács Ágnes Magdolnát és Koscsisák Andrást is műsorvezetőként hallhatják azok, akik a Pannon Podcastet választják.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago