Kultúra · 2021.02.16.

PANNON VÁRSZÍNHÁZ – Színházi percek és Pannon Podcast

A Pannon Várszínház 2009-ben indult, Színházi percek című videósorozatát új köntösben láthatja a közönség. Február 15-én pedig Pannon Podcast címmel elindult a színház új, online műsora, melyben pannonos színészek beszélgetnek különböző témák kapcsán.

A Pannon Várszínház 2009-ben indult, Színházi percek című videósorozatát új köntösben láthatja a közönség. Az 5–10 perces epizódokban a nézők betekintést nyerhetnek a színház mindennapjaiba. Beszélgetnek színészeikkel az adott produkcióval kapcsolatban, a nézők beleleshetnek a felkészülési munkálatokba és jobban megismerhetik az embert a szerep mögött. Bepillantást nyerhetnek az olvasópróbától kezdve, a tánc és énekpróbákon keresztül egészen a premierek ünnepélyes pillanatáig. A könnyed, baráti hangulatú beszélgetések révén a néző még inkább szívébe zárhatja a társulatot, amelynek nagyon várják, hogy az online megjelenések mellett ismét személyesen is találkozhassanak a nézőközönséggel. Az első három epizód már elérhető a színház közösségi oldalain és videómegosztó csatornáján.


Február 15-én Pannon Podcast címmel elindult új műsoruk, melyben a színház színészei olyan témákban beszélgetnek vendégeikkel, mint a gasztronómia, sport, karitatív tevékenységek, egyházi kérdések vagy a társulatot erősítő neves vendégművészek. Az első adásban Süle Zsolt énekes, dalszerző volt a vendég, aki mesélt magánéletről, szakmáról és legújabb daláról, amivel bekerült A Dal 2021 döntőjébe. Beszélgetőpartnere Oravecz Edit.

A további adásokban Pap Líviát, Kovács Ágnes Magdolnát és Koscsisák Andrást is műsorvezetőként hallhatják azok, akik a Pannon Podcastet választják.


[fbcomments]