Categories: Közélet

NYOMTASSTEIS – Esik a Fidesz népszerűsége

A legújabb közvélemény-kutatások szerint a Fidesz népszerűsége a biztos szavazók körében két hónap alatt 60-ról 53 százalékra esett, miközben az ellenzék pártjainak népszerűsége nőtt. Ráadásul a Fidesz-szavazók körében csökken a hajlandóság, hogy elmenjenek szavazni április 8-án. Erről is ír a Nyomtassteis legújabb száma.

Így van ez annak ellenére, hogy az adófizetők pénzéből a nagyobbik kormánypárt már kiplakátolta az egész országot, az ő hirdetéseit harsogják a rádiók és a televíziók, ráadásul az ellenzékkel és Soros Györggyel kapcsolatos állításai konkrétan hazugságok.

A Nyomtassteis mostani számában olvashatnak arról is, hogy hogyan támogathatják a Kétfarkú Kutya Párt pályázatát.

Az aktuális lapszám a http://nyomtassteis.hu/-ról tölthető le, a veszprémi lapszám pedig innen. Aki úgy gondolja, hogy ezekről a hírekről másoknak is értesülniük kell, annak csak annyi dolga van, hogy több példányban kinyomtatja, lefénymásolja és tovább terjeszti.

Arra is alkalmas ez a kiadvány, hogy a választások közeledtével megismertesse az országot azokkal az elképzelésekkel, amelyeket a jelenlegi kormányt leváltani szándékozó politikai erők ajánlanak. Ez a kis újság azonban nem egy párt lapja, hanem független civil kezdeményezés. Kiváló eszköz azoknak a magánembereknek, akik úgy érzik, hogy ha változást akarunk, akkor tenni is kell valamit.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago