Közérzet · 2018.02.06.

NYOMTASSTEIS – Esik a Fidesz népszerűsége

A legújabb közvélemény-kutatások szerint a Fidesz népszerűsége a biztos szavazók körében két hónap alatt 60-ról 53 százalékra esett, miközben az ellenzék pártjainak népszerűsége nőtt. Ráadásul a Fidesz-szavazók körében csökken a hajlandóság, hogy elmenjenek szavazni április 8-án. Erről is ír a Nyomtassteis legújabb száma.

Így van ez annak ellenére, hogy az adófizetők pénzéből a nagyobbik kormánypárt már kiplakátolta az egész országot, az ő hirdetéseit harsogják a rádiók és a televíziók, ráadásul az ellenzékkel és Soros Györggyel kapcsolatos állításai konkrétan hazugságok.


A Nyomtassteis mostani számában olvashatnak arról is, hogy hogyan támogathatják a Kétfarkú Kutya Párt pályázatát.

Az aktuális lapszám a http://nyomtassteis.hu/-ról tölthető le, a veszprémi lapszám pedig innen. Aki úgy gondolja, hogy ezekről a hírekről másoknak is értesülniük kell, annak csak annyi dolga van, hogy több példányban kinyomtatja, lefénymásolja és tovább terjeszti.

Arra is alkalmas ez a kiadvány, hogy a választások közeledtével megismertesse az országot azokkal az elképzelésekkel, amelyeket a jelenlegi kormányt leváltani szándékozó politikai erők ajánlanak. Ez a kis újság azonban nem egy párt lapja, hanem független civil kezdeményezés. Kiváló eszköz azoknak a magánembereknek, akik úgy érzik, hogy ha változást akarunk, akkor tenni is kell valamit.


[fbcomments]