Közélet

NYOMTASS TE IS! – Uniós pénzek és új napelemes pályázat

Az elmúlt néhány hétben több mint 1,2 milliárd euró, vagyis mintegy 470 milliárd forint uniós forrás érkezett Magyarországra. Amit a kormányzat óriási sikerként próbálja beállítani, holott ez a pénz csak töredéke annak, amit megkaphatnánk, ha Orbán Viktor teljesítené az uniós feltételeket – olvashatjuk a Nyomtass te is legújabb számában!

A lap beszámol arról is, hogy újabb lakossági napelemes pályázat indult. Az ötmillió forintos támogatást jelentkezési sorrendben kaphatja meg 15 ezer pályázó. Az online előregisztráció megnyílt és a kiírásból kiderül, hogy nemcsak a napelemes rendszer kiépítésére ad pénzt az állam, hanem a megtermelt energia tárolására alkalmas eszközökre is.

A lap beszámol arról is, hogy márciustól valamennyi közlekedési eszközön díjmentes az utazás a magyar igazolvánnyal, illetve a magyar hozzátartozói igazolvánnyal rendelkezőknek.

Döbbenetes információ, hogy az állam évente 1,4 milliárd forintot költ annak a száz tanácsadónak az illetményére, akik a döntések előkészítésében és egyeztetésében segítik a tárcákat és a Miniszterelnökséget.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást! Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható, tájékoztat a lap. Bővebb információ ezen a linken.

A Nyomtass te is! legfrissebb lapszámát ezen a linken érik el. Olvassák, nyomtassák, terjesszék!

Illusztráció: transparency.hu

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago