PR

Minőségi, de mégis olcsó női karóra is létezik a piacon!

Egy nő ruhatárában többféle stílus is megfér egymás mellett, ezáltal azonban a kiegészítők tekintetében is lényeges a változatosság. A karóra méltán tekinthető egy rendkívül fontos kiegészítőnek, ezért ahogy a ruhák stílusa, így a vekkerek stílusa is különböző kell, hogy legyen.

Egy elegáns alkalomra is tudj felvenni egy odaillő darabot, de a hétköznapokban is rendelkezned kell más-más színvilágot és hangulatot árasztó darabokkal. Ahhoz pedig, hogy ezek az órák igazán tartósak és minőségiek legyenek, ajánlunk számodra egy olyan márkát, amiben bátran megbízhatsz!

A divatóra sem rossz választás, azonban ajánlunk egy jobbat!

Ma már a divatcégek időmérői is kiváló minőségűek, azonban a Velekey Ékszervilág webáruház Lorus karórái valóban minden igényt kielégítenek. Ha még nem hallottál erről a márkáról, vagy ha már találkoztál vele, de nem igazán tudtad hova tenni, akkor most érdemes tovább olvasnod, hiszen egy meglepő tényt fogunk veled közölni!

A Lorus-t a Seiko hozta létre!

A híres japán Seikót senkinek sem kell bemutatni. Ennek a márkának minden egyes darabja egy fogalom, és aki szereti az órákat, az előbb vagy utóbb mindenképpen megszerez egy saját Seikót is. Azonban tudjuk, hogy egy Seiko nem olcsó mulatság, így aztán hosszú ideig kell gyűjteni rá, illetve van, hogy még így is elérhetetlennek tűnik a megvásárlása. 

A márka szakemberei tisztában voltak ezzel, ezért elhatározták, hogy megadják a Seiko-élményt azoknak is, akik szerényebb anyagi körülményekkel rendelkeznek. Ezért hozták létre a Lorus márkát, melynek minden egyes alkatrésze a Seiko gyárában készül, és ugyanolyan magas minőségű, mint az anyamárka.

Milyen Lorus modellek közül tudunk válogatni?

A Lorus modellek megalkotása során a cél az volt, hogy modern, divatos, mutatós vekkereket dobjanak piacra, olyanokat, amiket minden helyzetben lehet viselni. Éppen ezért bármilyen alkalomra is keresed álmaid óráját, nézd át a kínálatot, mert garantált, hogy közte lesz az, amelyik pontosan megfelel az elképzeléseidnek. Nagyon széles és változatos tehát a termékpaletta, ezáltal akár színben, akár stílusban megtalálhatod, és megvásárolhatod kedvenceidet.

Beszéljünk a szerkezetről is!

Mi sem természetesebb, mint az, hogy japán Seiko szerkezet ketyeg ezekben a kvarc időmérőkben, ezáltal a pontosság és a megbízhatóság biztosítva van. Ha megvásárolsz egy Lorus-t, akkor csupán időnként az elemet kell benne cserélni, más teendőd nem fog adódni. Az edzett kristályüveg pedig még a strapabírásról is gondoskodik.

A Lorus kollekciói

Több kollekciót is találhatsz, ilyen a Dress, amely a divatórákat, a Classic, mely az elegáns órákat vagy a Sport, ami a sportos ketyegőket csoportosítja. A Women kollekcióban csak női órák vannak, de a többi kollekciót is nézd meg, hiszen azokban is csodás darabok várnak.

Ha egy kiemelkedő minőségű, de könnyen megfizethető karórát szeretnél vásárolni, akkor a Lorus-t mindenképpen csekkold, hiszen a Seiko csoport tagjaként garantálja azt, hogy egy kiváló vekker tulajdonosa leszel általa.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago