Categories: Közélet

MARKETING – Óriási elismerés Klausz Melinda csapatának

A Magyar Marketing Szövetség az idén 6. alkalommal megrendezett Marketing Diamond Awards országos díjátadón az év marketing nagykövetének választotta a veszprémi Klausz Social Groupot, ismertebb nevén a kozossegi-media.com-ot.

A neves kitüntetés mellett a cég hat másik díjat is elhozott a szakmai megmérettetésről, többek között a társadalmi felelősségvállalás jegyében zajló digitális detox programjáért, a Magyar Diplomáciai Akadémiának végzett 27-szeres beiskolázási eredményt megvalósító hirdetéskezeléséért, és a koronavírus miatti bezárások és korlátozások nehezített terepén végzett „Mit kommunikálj, ha bezárt a város?” munkacímű városkommunikációs munkáért is díjat kapott, ahogyan két, zárva tartó hotel Covid-kommunikációs marketingmunkáiért is.

A veszprémi Klausz Melinda és cége csak közösségi média felületekkel foglalkozik immáron 15 éve. Melinda kilenc, különböző közösségi média témájú könyvet írt, melyeket a felsőoktatásban több helyen tankönyvként használnak.

Klausz Melinda korábban a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának volt a marketingvezetője, a közösségi média kommunikációt is itt kezdte. Akkoriban a magyar felsőoktatásban elsőként valósított meg online közvetítéseket az egyetemről, hozott létre kiterjesztett valóság alkalmazást a Veszprémi Egyetemi Napoknak, vagy éppen elsőként volt jelen a teljes, itthon elérhető közösségi média kínálatban.

 

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago