Lovas ajándékok, amikkel boldogságot okozhat

Van ismerőse, aki legszívesebben egy istállóban élné le az egész életét és a lovai sörényét fésülgetné? Neki biztos nem annyira könnyű megtalálni a tökéletes meglepetést, de mi igyekszünk egy kis segítséget nyújtani. Mindegy, hogy saját lova van az illetőnek, esetleg lovardába jár el kiélvezni a lovak iránti szeretetét, ebben a cikkben számos olyan apróságot mutatunk meg, amelyekkel biztosan lenyűgözheti őt.

Ruhadarabok lovas mintával

Aki szíve szerint lovakkal aludna, lovakkal álmodna, annak tökéletes megoldást nyújthat egy ruhadarab az állat mintájával. A Pamutlabor Pólónyomda lovas pólói között garantáltan találhat olyan felsőt, amellyel leveheti a másikat a lábáról. Ennek köszönhetően a kedvence mindig vele lehet majd, nem kell úgy éreznie, mintha távol lenne a lótól. Emellett természetesen lehetősége van rendelni lovas mintás pulóvert, telefontokot, de akár vászontáskát is. Legyen szó egyszerűbb vagy éppen bonyolultabb és színesebb mintákról, a webáruházban szinte mindent megtalálhat, amire szüksége lehet. 

Ha már ruházati cikkek, akkor érdemes elgondolkodni akár egy zoknin is, amivel vagy kiegészítheti a csomagot, vagy csak apróságként adja át azt. Legyen szó lovas mintás vagy feliratos változatról, a lovagló csizmába pontosan ilyen darab dukál. 

Apróságok a lovak szerelmeseinek

Nem muszáj persze nagy dologra gondolni, nyugodtan kiegészítheti az ajándékcsomagot, meglepheti a másikat egy kisebb tárggyal is. Ez lehet akár egy plüsspaci, így a megajándékozott nyugodtan magával viheti a kedvencét az ágyba is. Szóba jöhet továbbá egy ló mintás gumicsizma, ha éppen lovaglócsizmára nincsen szüksége a másiknak. Lehet szó felnőttekről vagy gyerekekről, az interneten szinte mindenkinek találhat valami kis meghitt dolgot.

Létezik továbbá olyan dizájnos tükör, ami kapcsán úgy érezheti, mintha egyenesen a ranchról szedte volna azt össze. A bőrből készült megoldás igazán praktikus kiegészítője lesz a másik otthonának, ráadásul még jól is mutat majd a falon. Ha további lakáskiegészítőket keres, akkor pedig válassza a bájos lómintás sodrófát, amivel pillanatok alatt készíthetőek a pacis kekszek. 

Gyerekeknek pedig szóba jöhet a lovas tetkó, a paci formájú játékok, a kedvenc lovas mesehősével díszített darabok egyaránt. Persze nyugodtan vehet meglepetés gyanánt hagyományos dolgokat, mint bögréket, állatos tányérokat, esetleg tálcákat egyaránt. 

Ékszerek ajándékba

Ne feledkezzünk meg a nagy sikerű ékszerekről sem, hiszen megannyi lovas különlegességet vásárolhat meg szerettének. Például egy kengyeles nyaklánc nemcsak egyedi, hanem mutatós is, így mindig emlékezteti majd a kedvenc állatára. Egyedi kézműves meglepetésért pedig válassza a fából készült, kézzel gyártott fülbevalókat, aminek hála a kis pacik a másik fülében vágtázhatnak tovább. 

 

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago